Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Οι δανειστές παραβιάζουν τη συμφωνία - Δεν ξέρω αν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Οι δανειστές παραβιάζουν τη συμφωνία - Δεν ξέρω αν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση
Εάν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, γίνονται δηλαδή ζημιογόνες και δεν ξέρω εάν θα πρέπει να κλείσει, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 
Την εκτίμηση ότι οι δανειστές είναι αυτοί που παραβιάζουν τη συμφωνία του Ιουλίου (7/2015), αλλά και τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει, διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΙ 100,3».
Ειδικότερα, σημείωσε ότι «η αξιολόγηση δεν κλείνει επειδή υπάρχει ένα ορισμένο σύστημα απαιτήσεων.
Εάν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, ξεπερνάνε το αγαθό που θα φέρει η αξιολόγηση, γίνονται δηλαδή ζημιογόνες, δεν ξέρω εάν θα πρέπει να κλείσει και δεν ξέρω εάν πρέπει να αναζητηθούν και άλλες πολιτικές λύσεις».
Κληθείς να σχολιάσεις τις «άλλες πολιτικές λύσεις», ο κ. Σεβαστάκης επισήμανε: «Το Bloomberg περιγράφει ορισμένα σενάρια.
Συμφωνία, δημοψήφισμα ή εκλογές.
Αυτά είναι ανοιχτά ερωτήματα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει».
Παράλληλα, ως προς τη συμφωνία ανέφερε ότι «δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε επίσης ότι είναι απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης