Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Χορτάσαμε από «κόκκινες γραμμές» και από «επαναστατικές διαπραγματεύσεις»

Ένωση Κεντρώων: Χορτάσαμε από «κόκκινες γραμμές» και από «επαναστατικές διαπραγματεύσεις»
Ο πρωθυπουργός μας έχει συνηθίσει σε λόγια του αέρα, τονίζει η Ένωση Κεντρώων
Την ανάγκη για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και πάταξη των παθογενειών αναδεικνύει σε νέα ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, δια του εκπροσώπου Τύπου, Γιάννη Καλλιάνου.
Παράλληλα, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «μας έχει συνηθίσει στα λόγια του αέρα», αλλά και συνολικά την κυβέρνηση, καθώς «χορτάσαμε» από «κόκκινες γραμμές» και από «επαναστατικές διαπραγματεύσεις».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είναι τόσο δύσκολο να γίνουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις σαν αυτές που προτείνει η Ένωση Κεντρώων και να παταχθούν οι αληθινές παθογένειες ώστε να φτάσουμε στους στόχους;
Εσείς οι λάτρεις της "ελπίδας", δεν τρομάζετε που στέλνετε μια ολόκληρη χώρα στον γκρεμό;
Είναι κατ' εσάς "ελπιδοφόρο" να βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το Grexit;» διερωτάται συγκεκριμένα ο κ. Καλλιάνος, υπογραμμίζοντας πως «ήταν σίγουρο ότι με το Πάσχα δεν θα έρθει και η Ανάσταση της οικονομίας διότι ο πρωθυπουργός μας έχει συνηθίσει σε λόγια του αέρα».
Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιάνος επαναλαμβάνει τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων για το ασφαλιστικό, υποστηρίζοντας πως για να καταστεί υγιές θα πρέπει να γίνουν γενναίες μεταρρυθμίσεις, όπως η ενοποίηση των συντάξεων με πλαφόν τα 1.500 ευρώ, η κατάργηση των συντάξεων των τέως βουλευτών και να εισαχθούν εισοδηματικά κριτήρια με αναστολή των συντάξεων γι’ αυτούς που έχουν εισοδήματα πάνω από 3.000 ευρώ καθαρά το μήνα.
Τέλος, με αποδέκτη τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων τονίζει πως «χορτάσαμε από "κόκκινες γραμμές" και από "επαναστατικές διαπραγματεύσεις".
Αυτές είναι προτάσεις για "κάθαρση" και ισορροπία, όχι να κόψουμε τις συντάξεις από αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης