Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Οδυνηρά μέτρα θα συνοδεύουν τη συμφωνία κυβέρνησης – θεσμών

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Οδυνηρά μέτρα θα συνοδεύουν τη συμφωνία κυβέρνησης – θεσμών
Θα πολεμήσουμε αυτές τις ωδίνες με καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του οργανωμένου εγκλήματος, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση ότι όποτε επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, αυτή θα συνοδεύεται από οδυνηρά μέτρα εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει μια κατ' αρχήν συμφωνία, αλλά και την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει νομοθέτηση για τα επιπλέον μέτρα 3,6 δισ. ευρώ.
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι ο χρόνος δεν δουλεύει υπέρ της Ελλάδας, όμως τόνισε ότι αυτό οφείλεται και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Πάντως, όπως ανέφερε, «θα πολεμήσουμε, όμως, αυτές τις ωδίνες με καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του οργανωμένου εγκλήματος» και πρόσθεσε ότι είναι «μη ρεαλιστικό να περιμένουν οι δανειστές από την ελληνική οικονομία να παράγει 3,5% πλεόνασμα σε βάθος χρόνου».
Ιστορικά, σημείωσε, έχει αποδειχθεί ότι κανένα κράτος δεν κατάφερε το ίδιο για 10, 20, 30 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ελαφρυνθεί το δημόσιο χρέος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης