Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ολοκληρώθηκε το Euro Working Group για το πακέτο μέτρων της αξιολόγησης και τα επιπλέον «εφεδρικά»

Ολοκληρώθηκε το Euro Working Group για το πακέτο μέτρων της αξιολόγησης και τα επιπλέον «εφεδρικά»
Στο κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας 9/5 ο ΥΠΟΙΚ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναμένεται να παρουσιάσει κατάλογο «εφεδρικών» μέτρων άνω των 3,5 δισ. ευρώ
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου 2016 μέσω τηλεδιάσκεψης η σύνοδος του Euro Working Group (EWG), τεχνοκράτες του οποίου εργάζονται για την προετοιμασία του έκτακτου Eurogroup της Δευτέρας 9/5 με θέμα την εκκρεμή πρώτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδος.
Στο σημερινό EWG έλαβαν μέρος εκπρόσωποι και των τεσσάρων θεσμών από την πλευρά των δανειστών, που συζήτησαν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, το σύνολο των μέτρων της αξιολόγησης, καθώς και τα «εφεδρικά» μέτρα που ζητούνται από την Ελλάδα.
Στο κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας 9/5 την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει βεβαίως ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος αναμένεται να προσέλθει στη συνάντηση με κατάλογο «εφεδρικών» μέτρων - σε περίπτωση αστοχιών των συμφωνηθέντων δημοσιονομικών παρεμβάσεων - συνολικής αξίας άνω των 3,5 δισ. ευρώ, τα οποία θα εφαρμόζονται μέσω αυτόματου διορθωτικού αλγορίθμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης