Πολιτική

Βενιζέλος: Κάνετε τα πάντα για να μείνετε στην εξουσία - Φέρατε το χειρότερο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Βενιζέλος: Κάνετε τα πάντα για να μείνετε στην εξουσία - Φέρατε το χειρότερο ασφαλιστικό νομοσχέδιο
"Μας φέρατε το χειρότερο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή", ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος
Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από το βήμα της Βουλής ο  πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μάλιστα, ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία, με κάθε τίμημα και κόστος για το λαό, αλλά και όλο αυτόν τον καιρό παίζει «ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τους Θεσμούς, το νόμισμα και την οικονομία».
«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν μόνο όταν δεν έχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλά υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος μεταξύ άλλων σημείωσε «τώρα μας φέρατε το χειρότερο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή και έπεται συνέχεια.
Έχετε επίγνωση της βλάβης που έχετε προκαλέσει στην οικονομία και την εθνική ισχύ;».
Πρόσθεσε ότι το καλό είναι σήμερα «είναι ότι διαψεύστηκαν τα ψέματα, οι δημαγωγίες και οι λαϊκισμοί του ΣΥΡΙΖΑ».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε «παραλάβατε τη χώρα σε εποχή πρωτογενούς πλεονάσματος και το μετατρέψατε σε έλλειμμα.
Ποιο είναι άραγε το σχέδιο σας;».
Σημείωσε δε, πως από την κατάργηση των μνημονίων φτάσαμε στο 4ο μνημόνιο και ίσως στο 5ο, αλλά και ότι από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 γυρίσαμε πίσω στο ίσως πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και συζητάμε πόσο θα είναι αυτό.
«Χαλάτε σκοπίμως χρόνο σε βάρος του κοινού συμφέροντος και της χώρας για να καλύψετε τις εσωκομματικές σας ανάγκες», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι η παρουσία του ΝΑΤΟ ήταν απαραίτητη αλλά έχει καταστεί επικίνδυνη, κατηγορώντας την κυβέρνηση  ότι θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά ζητήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης