Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Σε όλα τα μνημόνια η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται και ψηφίζει Όχι

Μιχαλολιάκος: Σε όλα τα μνημόνια η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται και ψηφίζει Όχι
«εΕμείς στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα ψηφίζουμε Ελλάδα», ανέφερε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής
«Σε όλα τα μνημόνια η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται και ψηφίζει Όχι», ανέφερε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής, μιλώντας απόψε στη Βουλή.
Τόνισε δε, ότι «εμείς στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα ψηφίζουμε Ελλάδα», αλλά και ότι «το μνημόνιο είναι θάνατος για την Ελλάδα και η ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας».
Όπως είπε, «το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της ελληνικής χρεοκοπίας ήταν το PSI που η κυβέρνηση τότε δεν εξαίρεσαι τα ασφαλιστικά ταμεία».
Σημείωσε μάλιστα πως «οι πρωθυπουργοί σε αυτή τη χώρα βγαίνουν από το αμερικανικό κολέγιο και την ΚΝΕ», καθώς και ότι  «έχετε κληρονομήσει στο ΣΥΡΙΖΑ τους συνδικαλιστές του παλιού ΠΑΣΟΚ».
«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν μιλάμε για κούρεμα του ελληνικού χρέους αλλά για επιμήκυνση», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Υπογράμμισε μεταξύ άλλων  ότι «παρά τον περίφημο νόμο Πεπονή για διορισμούς μόνο μέσω ΑΣΕΠ εκατοντάδες έχουν διοριστεί παράνομα στο δημόσιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης