Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης (αναπλ.ΥΠΟΙΚ): Τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων από τη μετεγκατάσταση του υπ.Οικονομικών στον Κεράνη

Αλεξιάδης (αναπλ.ΥΠΟΙΚ): Τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων από τη μετεγκατάσταση του υπ.Οικονομικών στον Κεράνη
Σύντομα θα έρθει στη Βουλή η διάταξη για τη σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxisnet είπε ο κ.Αλεξιάδης
Την θέση ότι η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, στο κτήριο του Κεράνη, θα επιφέρει τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.
«Είναι επτά υπηρεσίες που στεγάζονται σε κτίρια περιφερειακά της Αθήνας, υπηρετούν 1027 άτομα και πληρώνουμε 232.000 ευρώ.
Το κτήριο του Κεράνη έχει 2300 θέσεις εργασίας και ενοίκιο 221.000 ευρώ.
Με άλλα λόγια, θα είναι κι άλλες οι υπηρεσίες που θα μεταφερθούν εκεί, συνεπώς το Δημόσιο θα γλιτώσει κι άλλα ενοίκια» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Αλεξιάδης.
Αναφερόμενος στο ποιες υπηρεσίες θα μεταφερθούν στο κτήριο του Κεράνη επί της Λεωφόρου Θηβών, ο κ.Αλεξιάδης έκανε λόγο για παραπληροφόρηση και ξεκαθάρισε ότι «ο σχεδιασμός είναι για υπηρεσίες που δεν είναι δίπλα σε σταθμούς του μετρό» ενώ ανέφερε πως μετά από συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ, το κτίριο θα συνδεθεί με γραμμή λεωφορείου Express τόσο με το μετρό του Αιγάλεω, όσο και με τον Προαστιακό του Πειραιά.
Ερωτηθείς για το πότε θα νομοθετηθεί η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxisnet, απάντησε ότι, «η διάταξη είναι έτοιμη και είναι στη φάση της διαπραγμάτευσης και ότι, σύντομα θα έρθει στη Βουλή».
«Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε αυτήν τη φορολογική πολιτική, όμως έχουμε πιάσει τους στόχους.
Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες» τόνισε ο κ.Αλεξιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης