Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστραλία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και αρκετοί αγνοούμενοι λόγω σφοδρότατης κακοκαιρίας

Αυστραλία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και αρκετοί αγνοούμενοι λόγω σφοδρότατης κακοκαιρίας
Προκλήθηκαν πολλές πλημμύρες, καθώς και μεγάλα θαλάσσια κύματα, τα οποία προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές
Τουλάχιστον τρεις νεκροί, καθώς και αρκετοί αγνοούμενοι είναι ο τραγικός απολογισμός των σφοδρότατων καταιγίδων που έπληξαν τη Δευτέρα (6/6) το πρωί την Αυστραλία, προκαλώντας πολλές πλημμύρες, ενώ οι δυνατοί άνεμοι οδήγησαν στο σχηματισμό μεγάλων θαλάσσιων κυμάτων, τα οποία προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημίες.
Συγκεκριμένα, η περιοχή που επλήγη σε μεγαλύτερη βαθμό είναι η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, η οποία βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της χώρας, με τις τοπικές αρχές να προειδοποιούν ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Οι τρεις άτυχοι άνθρωποι οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους, όταν παρασύρθηκαν από τις πλημμύρες, με αποτέλεσμα να μη δύνανται να απεγκλωβιστούν, ενώ οι αρχές αναζητούν και αρκετούς αγνοούμενους, οι οποίοι επίσης παρασύρθηκαν από τις ορμώμενες πλημμύρες.
Να σημειώσουμε ότι οι καταιγίδες ξεκίνησαν από την πολιτεία του Κουΐνσλαντ, ενώ μεταφέρθηκαν και στη γειτονική Τασμανία , όπου υπάρχουν τουλάχιστον δύο αγνοούμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης