Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος (υπ. Εργασίας): Μυθεύματα και μαύρη προπαγάνδα τα περί κατάργησης 13ου -14ου μισθού

Κατρούγκαλος (υπ. Εργασίας): Μυθεύματα και μαύρη προπαγάνδα τα περί κατάργησης 13ου -14ου μισθού
«Πλέον κοιτάζουμε μπροστά», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος
«Mυθεύματα και μαύρη προπαγάνδα για να τρομάξει ο κόσμος», χαρακτήρισε από το Ηράκλειο ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος τα όσα λέγονται περί κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι προσπαθούμε να ξαναστήσουμε τη χώρα στα πόδια της, σε ένα πλαίσιο έντονης παραπληροφόρησης και με ένα σύστημα διαπλοκής που χάνει μεν έδαφος αλλά και παραπληροφορεί, αναφερόμενος μεταξύ των άλλων στη δήθεν κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.
Ακόμη, ο υπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, εκτιμώντας ότι θα αρχίζει να αλλάζει πορεία αφού με το κλείσιμο της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης η χώρα μπαίνει σε μία νέα πορεία.
Όπως είπε, «πλέον κοιτάζουμε μπροστά», ενώ μεγάλος στόχος είναι η μείωση της ανεργίας.
Κατά τον ίδιο, η οικονομία γυρίζει σε ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνονται τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία και σκοπός είναι να γυρίσει η χώρα στην ανάκαμψη.
Περαιτέρω, σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια να μοιραστεί δικαιότερα η συνταξιοδοτική «πίτα», να υπάρξουν ίσοι κανόνες γι' όλα και βοήθεια για όσους είναι αδύναμοι.
Αναφερόμενος στο κίνημα «παραιτηθείτε» το χαρακτήρισε «κωμική ειρωνεία», προσθέτοντας ότι κάποιοι που λοιδορούσαν τα κινήματα, τώρα θέλουν οι ίδιοι να γίνουν «κατσαρολάκηδες».
Επίσης, ο υπουργός, τόνισε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται, καθώς η κυβέρνηση πέτυχε να μην περάσουν όσα ζητούσαν οι δανειστές, ενώ ανοίγονται προοπτικές για την ελληνική οικονομία μετά την αξιολόγηση, τη διαδικασία ρύθμισης του χρέους αλλά και τα 7,5 δισ. που θα πέσουν στην αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης