Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΟΤΟΕ: Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Τραπεζών - Πρωταθλήτρια ομάδα 2016: Union Eurobank

tags :
ΟΤΟΕ: Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Τραπεζών - Πρωταθλήτρια ομάδα 2016: Union Eurobank
Διοργανωτής: ΟΤΟΕ        
Πρωταθλήτρια ομάδα 2016: Union Eurobank
Σ’ ένα εκπληκτικό τελικό αγώνα που έγινε σε φιλικό, συναδελφικό και αθλητικό πνεύμα την Τρίτη 14/6/2016 στο γήπεδο των Τραχώνων , η ομάδα του Σωματείου Εργαζομένων στην Eurobank (Union) νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι με 7-6 (κανονικός αγώνας 1-1) την αντίστοιχη ομάδα της Εθνικής Τράπεζας και κατέκτησε επάξια το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Ο.Τ.Ο.Ε.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες εργαζομένων από Συλλόγους μέλη της ΟΤΟΕ προερχόμενες από τις Τράπεζες: Eurobank, Εθνική, ALPHA BANK, τ.Τράπεζα Μακεδονίας- Θράκης, τ. Εμπορική Τράπεζα, Πειραιώς, τ. Αγροτική Τράπεζα.
Είναι το 3ο σερί πρωτάθλημα που κατακτά η ομάδα του Σωματείου (Union) της Eurobank υπό την καθοδήγηση του προπονητή της κ. Γ. Αναγνωστόπουλου.



Το δυναμικό της ομάδας όπως εμφανίστηκε στο Μεγάλο Τελικό της ΟΤΟΕ (από αριστερά οι όρθιοι):
Γ.Αναγνωστόπουλος (Προπονητής), Ηλ. Χουζούρης (βοηθός προπονητή), Μ.Λυμπέρης, Λ.Παπαδόπουλος, Δ.Καραβίδας, Ν.Σαρέλης, Στ. Τζαλαβάρας, Β.Καραγεώργος, Αν . Σαχινίδης, Κ. Λώλος, Εμ. Ρίζος, Α. Γιαννόπουλος, Δ. Σπέντζος, Εμ. Παπατσούτσος, Δ. Γκριτζάλας (Έφορος Δ.Σ),
Καθήμενοι:
Ιω. Αντωνόπουλος, Δ. Μίχος, Κ,Βαρβέρης, Δ.Ντάρλας, Δ.Πριόβολος, Ευ. Μαλιώρας, Σπ. Γκρίτζαλης, Α.Παπαδόπουλος, Χρ. Χρονόπουλος.
Το Δ.Σ του Union Eurobank καλλιεργεί σε βάθος τον εργασιακό αθλητισμό και σ’ όλα τα αθλήματα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα (μπασκετ, βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, ποδόσφαιρο και εσωτερικό πρωτάθλημα 5X5 , τένις, πίνγκ-πονγκ, στίβος, σκάκι).


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ομάδα ποδοσφαίρου του Union Eurobank κατέκτησε και το φετινό Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων COMMERCIAL SUPERLEAGUE στο οποίο μετέχουν οι διακεκριμένες ομάδες: του Deree College, της Motor Oil, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΣΟΛΩΝ) , του Απόλλωνα Γαλατσίου , των Αποφοίτων του DEREE COLLEGE , της DELOITTE, της Αναγέννησης Γαλατσίου , του Διαγόρα Κυψέλης και των Δικηγόρων της Αθήνας (ΔΡΑΚΩΝ).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης