Οικονομία

Οι επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό παρουσιάστηκαν σε εκδηλώσεις στην Αγ. Πετρούπολη

Οι επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό παρουσιάστηκαν σε εκδηλώσεις στην  Αγ. Πετρούπολη
O Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γ. Τζιάλλας, ενημέρωσε για τις επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού
Στο πλαίσιο της ελληνικής παρουσίας και συμμετοχής  στο 20ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία με επικεφαλής την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου, Γιώργος Τζιάλλας και η εκπρόσωπος του φορέα Enterprise Greece, Χίλντα Αλυσανδράτου, μίλησαν σε ειδική εκδήλωση του Φόρουμ με θέμα την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις στον τουρισμό.
Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε το κοινό για τις  σημαντικές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού  το 2015, καθώς και τις θετικές προοπτικές για τη φετινή χρονιά.
Παρουσίασε τις ευκαιρίες για νέες  επενδύσεις στον ελληνικό τουριστικό τομέα και αναφέρθηκε ειδικότερα στο πλαίσιο των δράσεων του Υπουργείου για την απλοποίηση  των διαδικασιών αδειοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων.
Τις επενδυτικές ευκαιρίες παρουσίασε ο κ. Τζιάλλας σε επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και μέλη της Ένωσης  Τουριστικών Βιομηχανιών της Β.Δ. Ρωσίας, παρουσία της Αν. Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μερίμνη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη, Πάνου Μπεγλίτη, στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αγίας Πετρούπολης υπό τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Vladimir Katenev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης