Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου (ΝΔ): Έργο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας

Καράογλου (ΝΔ): Έργο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας
«Η ΝΔ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας» 
Η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχε ως αποτέλεσμα την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ανέφερε ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Καράογλου και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος θα επισκεφτούν αύριο 29/6 τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη, και ειδικότερα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Λαγκαδά.
Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η ΝΔ, υπό την αιγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, με στόχο, έως το τέλος Ιουλίου, στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.
Με τον τρόπο αυτό, η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να βοηθήσει έμπρακτα τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και να συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών.
Ανάλογες επισκέψεις του κλιμακίου θα ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου άμεσα η ΝΔ να καταθέσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο κοινωνικής πολιτικής, που θα έχει στο επίκεντρό της την καταπολέμηση της φτώχειας, την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού και τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου για τον εθελοντισμό, όπου θα στηρίζει και προστατεύει τις οργανώσεις που ασκούν κοινωνικό έργο.
«Η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, έργο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, απαιτεί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ευθύνης για την ένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου και τη συστράτευση της κοινωνίας των πολιτών.
Πλέον κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα στο περιθώριο.
Όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι, για να απαλλάξουμε τον τόπο από τα δεσμά της μιζέριας και της εσωστρέφειας.
Η ΝΔ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.
Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη αποτελούν, εξάλλου, βασικό χαρακτηριστικό της ιδεολογίας μας.
Η ΝΔ δεν περιορίζεται σε συνθήματα.
Κάνει πράξεις, διαμορφώνοντας συνθήκες επικοινωνίας και συνεργασίας με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και με τους θεσμούς εθελοντικής προσφοράς.
Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα», δήλωσε ο κ. Καράογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης