Τελευταία Νέα
Διεθνή

FT: Ο Τσίπρας έσπασε την κοινή γραμμή του ΝΑΤΟ και πρότεινε συνεργασία με τον Putin - Η ενόχληση Obama

FT: Ο Τσίπρας έσπασε την κοινή γραμμή του ΝΑΤΟ και πρότεινε συνεργασία με τον Putin - Η ενόχληση Obama
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, σε αντίθεση με τους άλλους ηγέτες στη Σύνοδο της Βαρσοβίας, υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει η αντιπαράθεση με τη Ρωσία
O Αλέξης Τσίπρας ξεσκέπασε τις διαφωνίες για τη στάση που τηρεί το ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, σε αντίθεση με τους άλλους ηγέτες στη Σύνοδο της Βαρσοβίας, υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει η αντιπαράθεση με τη Ρωσία.
Ο Αλέξης Τσίπρας, έσπασε την επίσημη γραμμή και υποστήριξε πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin, ωστόσο τον... έκοψε γρήγορα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama.
O Obama απέρριψε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφωνία μεταξύ των δύο αποτυπώθηκε και στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο, σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο 'Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την ανάγκη να τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία, για να του απαντήσει ο αμερικανός πρόεδρος ότι σε αυτό πρέπει να βοηθήσει «ο φίλος σου ο Putin».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης