Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η πρώτη «σχολή» για το leasing είναι εδώ!

tags :
Η πρώτη «σχολή» για το leasing είναι εδώ!
Στο Leasing School οι επισκέπτες θα βρουν testimonials επαγγελματιών που ήδη χρησιμοποιούν leasing αυτοκινήτων, κάνοντας τη ζωή τους απλή και εύκολη
Πολλοί οδηγοί συχνά δυσκολεύονται να επιλέξουν ανάμεσα στην αγορά ή στη μίσθωση ενός οχήματος, θεωρώντας ότι η πρώτη επιλογή αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση.
Είναι όμως έτσι;
Σε αυτό το ερώτημα και σε πολλά άλλα σχετικά με το leasing έρχεται να απαντήσει το Leasing School, ένα νέο και πρωτότυπο διαδικτυακό σχολείο.
Με βάση τους διάφορους «μύθους» και τις προκαταλήψεις που συνδέονται με τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων, το Leasing School είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι Έλληνες οδηγοί μπορούν να μάθουν τα πάντα για το leasing αυτοκινήτων και να ανακαλύψουν τα οφέλη και τις απεριόριστες δυνατότητες μετακίνησης που αυτό προσφέρει.
Παράλληλα, εκεί θα βρουν όλες τις απαντήσεις στις πλέον κλασσικές προκαταλήψεις και απορίες που πλανώνται γύρω από το leasing, όπως οι εξής:

Είναι αλήθεια ότι το leasing είναι μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις;

Είναι πολύ ακριβό;

Είναι απρόβλεπτο, πολύπλοκο και εμπεριέχει ρίσκο;

Στο Leasing School οι επισκέπτες θα βρουν testimonials επαγγελματιών που ήδη χρησιμοποιούν leasing αυτοκινήτων, κάνοντας τη ζωή τους απλή και εύκολη.
Ακόμη διαθέτει το ειδικά διαμορφωμένο εργαλείο σύγκρισης, όπου μπορούμε να συγκρίνουμε την αγορά ή τη μίσθωση ενός οχήματος, ώστε να μπορούμε να εξετάσουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας.
H πρωτοβουλία «The Leasing School» ξεκίνησε πρώτα στην Ελλάδα από την LeasePlan Hellas και αποτελεί ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων.
Υποστηρίζεται από τη LeasePlan, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων σε 32 χώρες παγκοσμίως.
Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στη LeasePlan Hellas να είμαστε η πρώτη εταιρεία του Ομίλου που σχεδίασε και υλοποίησε τη δική της ηλεκτρονική «σχολή» για το Leasing, μία υπηρεσία που προσφέρει πολλά οφέλη και δυνατότητες μετακίνησης στους σύγχρονους οδηγούς.
Στόχος μας μέσω αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενδελεχής ενημέρωση του κοινού για το τι πραγματικά είναι το leasing αυτοκινήτων, προκειμένου οι Έλληνες ιδιώτες και επαγγελματίες οδηγοί να αντιληφθούν γιατί αυτό αποτελεί ευρεία τάση και αγαπημένη επιλογή στις μεγαλύτερες χώρες του εξωτερικού».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Leasing School της LeasePlan Hellas, παρακαλούμε επισκεφτείτε το gr.theleasingschool.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης