Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: Ας μην αφήσουμε το Brexit να διαγράψει τα επιτεύγματα του David Cameron

Telegraph: Ας μην αφήσουμε το Brexit να διαγράψει τα επιτεύγματα του David Cameron
H εφημερίδα τονίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε ένα οικονομικό χάος όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία το 2010
Πλέκοντας το εγκώμιο του απελθόντος David Cameron η εφημερίδα Telegraph, η οποία είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωσης, αναφέρει σε άρθρο της ότι το Brexit δεν πρέπει να διαγράψει αυτά που έχει καταφέρει ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός.
Μετά από 6 χρόνια και 63 ημέρες στην πρωθυπουργική καρέκλα του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Συντηρητικός πολιτικός, κρατώντας μία απόλυτη έντιμη και ηθική στάση στον απόηχο του δημοψηφίσματος, θα παραδώσει σήμερα στην Theresa May.
Επισημαίνοντας ότι ο κ.Cameron είναι ακόμα ένας νέος, πολλά υποσχόμενος πολιτικός, η εφημερίδα τονίζει ότι βρήκε ένα οικονομικό χάος όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία το 2010, κατάφερε ωστόσο να παραδώσει μία πολύ ισχυρότερη Μεγάλη Βρετανία.
Επίσης, αν και το βρετανικό δημοψήφισμα αποτέλεσε μία προσωπική καταστροφή, ο κ.Cameron το επιχείρησε, εξασφαλίζοντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα του εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Telegraph θυμίζει ότι ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός έθεσε σε ισχύ πρακτικές την προστασία του περιβάλλοντος, υπήρξε ποινικός μεταρρυθμιστής, υποστηρικτής των δικαιωμάτων των μειονοτήτων αλλά και ένας από τους πρώτους Συντηρητικούς πολιτικούς που μίλησαν για τα οφέλη της ανάπτυξης…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης