Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για "δράση ανεξέλεγκτων περιθωριακών ομάδων" στην κατασκήνωση του ΑΠΘ

Επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για
Η ΝΔ υποστηρίζει, ότι "για μια ακόμη φορά οι χώροι ελληνικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος παραδίδονται στην παράνομη δράση ανεξέλεγκτων, περιθωριακών ομάδων". 
Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της κατασκήνωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσαν ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Κυριαζίδης.
Οι δύο βουλευτές σημειώνουν, ότι "για μια ακόμη φορά οι χώροι ελληνικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος παραδίδονται στην παράνομη δράση ανεξέλεγκτων, περιθωριακών ομάδων.
Όπως φαίνεται, ο “ιός των Εξαρχείων” μετανάστευσε και στη Θεσσαλονίκη.
Τώρα έχουμε μάλιστα την πρωτοτυπία, εντός του Πανεπιστημίου να συρρέουν ομοϊδεάτες των εγχώριων καταστροφέων απ’ όλη την Ευρώπη, με σκηνές και τροχόσπιτα".
Οι δύο βουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν, ότι ήδη σύμφωνα με καταγγελίες των Πρυτανικών Αρχών υπάρχει παραβίαση και κατάληψη κτιρίων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με τη ΝΔ, τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα στιγματίζουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς ως χώρα της ανομίας και συνάμα καταρρακώνουν το κύρος των Πανεπιστημιακών της Ιδρυμάτων.
"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία πολλάκις έχει επιδείξει τη συμπάθειά της σε έκνομες συμπεριφορές στα Πανεπιστήμια, με την πρόφαση του “ασύλου”, βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών της" αναφέρουν οι δύο βουλευτές στην κοινή δήλωσή τους.
Προσθέτουν δε, ότι "τα όσα πρωτοφανή λαμβάνουν χώρα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου, αποδεικνύουν περίτρανα, ότι έχει καταλυθεί το Κράτος, αλλά η κυβέρνηση, σφυρίζει αδιάφορα" και ζητούν άμεσες και ριζικές αποφάσεις, κάνοντας λόγο για οριακό σημείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης