Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη της COSMOTE

tags :
Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη της COSMOTE
Η COSMOTE προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες των διαφόρων περιοχών της χώρας
Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια στηρίζει, για άλλη μια χρονιά, η COSMOTE, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλοντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Από τη Ροδόπη έως την Κρήτη και από την Αιτωλοακαρνανία έως τη Μύκονο, η COSMOTE προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες των διαφόρων περιοχών της χώρας. Οι δράσεις και εκδηλώσεις που στηρίζει η COSMOTE σε όλη την Ελλάδα την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου ξεπερνούν τις 30. Οι επερχόμενες είναι οι εξής:

Φεστιβάλ
Καβάλα, 9/7-28/8: 59ο Φεστιβάλ Φιλίππων, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πλήθος θεατρικών και μουσικών παραστάσεων.
Ροδόπη, 9/7-20/8: 6o Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών, παραστάσεις αρχαίου θεάτρου καθώς και μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις στη Μαρώνεια, στις Σάπες και την Ξυλαγανή.
Ηράκλειο Κρήτης, 25/8-10/9: Φεστιβάλ Ηρακλείου, με θέμα «Κρήτη μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί», αφιερωμένο στην πολιτιστική διαδρομή του νησιού ανά τους αιώνες.
Ρέθυμνο 12/8: Βαρδινογιάννεια 2016 ένας πολιτιστικός θεσμός που διεξάγεται ετησίως στο Ρέθυμνο και διοργανώνεται από τον Όμιλο Βρακοφόρων.

Δράσεις αθλητισμού
Χαλκίδα, 15-24/7: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νέων Ανδρών U20 με τη συμμετοχή 21 κρατών.
Αλεξανδρούπολη, 27-31/7: 8η International NOA Regatta,ν με τη συμμετοχή 150 αθλητών από 10 χώρες. Τη Regatta διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.
Αιγαίο, 20-27/8: Το μεγάλο γεγονός για τους φίλους της ιστιοπλοΐας, η Aegean Regatta 2016, ξεκινά από τη Χαλκιδική και καταλήγει στη Μυτιλήνη.

Δράσεις Πολιτισμού
Μύκονος/Δήλος, 18, 22 & 26/7: Δράσεις Πολιτισμού Δήμου Μυκόνου, που περιλαμβάνουν συναυλίες και εκθέσεις.
Μηχανιώνα – Θεσσαλονίκη, 21-24/7: μουσικές βραδιές στις ετήσιες εκδηλώσεις Μηχανιώτικα 2016
Λευκοχώρι Καλαμάτας, 12-23/8: Έκθεση Χαρακτικών Α. Τάσσου «Γυναίκες».
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, 16-24/8: Έτος Κοσμά Αιτωλού 2016, ετήσιες επετειακές εκδηλώσεις.
Μάρπησσα Πάρου, 26-28/8: Διαδρομές Μάρπησσας, πολιτιστικό φεστιβάλ ανάδειξης του παραδοσιακού οικισμού.

Εντός Αττικής, με τη στήριξη της COSMOTE πραγματοποιείται μέχρι και τις 28/7 το 22ο Φεστιβάλ Παπάγου–Χολαργού με πολλές μουσικές παραστάσεις, θέατρο και ξένα καλλιτεχνικά σχήματα, αλλά και οι μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

www.bankingnred.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης