Τελευταία Νέα
Διεθνή

H. Clinton: Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών υπέκλεψαν μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Δημοκρατικών

H. Clinton: Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών υπέκλεψαν μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Δημοκρατικών
Τι δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Hillary Clinton
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες υπέκλεψαν ηλεκτρονικά μηνύματα από τους υπολογιστές της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών, όπως δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Hillary Clinton.
Όπως είπε σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή "Fox News Sunday", «γνωρίζουμε πως οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών υπέκλεψαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της DNC και γνωρίζουμε πως φρόντισαν ώστε πολλά από αυτά τα μηνύματα να δημοσιοποιηθούν και γνωρίζουμε πως ο Donald Trump έχει δείξει μια πολύ ανησυχητική προθυμία να ενισχύσει τον Putin, να υποστηρίξει τον Putin».
Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει πως ο Putin θέλει ο  Trump να κερδίσει τον Λευκό Οίκο, απάντησε ότι δεν πρόκειται να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.
«Όμως νομίζω ότι από την παράθεση των γεγονότων προκύπτουν σοβαρά ζητήματα για τη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές μας, στη δημοκρατία μας», είπε, συμπληρώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα ανεχθούν κάτι τέτοιο από οποιαδήποτε χώρα, ειδικά μία που θεωρείται αντίπαλος.
Κατά την ίδια, «το γεγονός ότι ο Trump ενθαρρύνει και πλέκει το εγκώμιο του Putin, παρότι κάτι τέτοιο μοιάζει να είναι μία σκόπιμη προσπάθεια να επηρεάσει τις εκλογές, νομίζω ότι εγείρει θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης