Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η απάντηση του Σπίρτζη (υπ. Υποδομών) στη ΝΔ - Δημοσιοποίησε τις συμβάσεις για τους οδικούς άξονες

Η απάντηση του Σπίρτζη (υπ. Υποδομών) στη ΝΔ - Δημοσιοποίησε τις συμβάσεις για τους οδικούς άξονες
Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, τα οικονομικά οφέλη από τη διαπραγμάτευση των οδικών αξόνων έφθασαν τα 764 εκατ. ευρώ για τους Έλληνες φορολογούμενους
Η Νέα Δημοκρατία αναμετρήθηκε με τον υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη γα τα οδικά έργα καταγράφοντας μια πολιτική ήττα χωρίς προηγούμενο αγνοώντας τη βασική αρχή που ήταν η αλήθεια και την έλεγε ο κ. Σπίρτζης.
Τα οικονομικά οφέλη από την διαπραγμάτευση των οδικών αξόνων έφθασαν τα 764 εκατ. ευρώ για τους Έλληνες φορολογούμενους ενώ αν διατηρούσε τις υπάρχουσες συμβάσεις οι φορολογούμενοι θα πλήρωναν «προίκα» στους γνωστούς κατασκευαστές.
Το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία με τις συμβάσεις που αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είχε φτιάξει ένα πολύ καλό δώρο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στους κατασκευαστές και φυσικά θα πλήρωνε ο ελληνικός λαός.
Η αλήθεια να λέγεται ήταν το μήνυμα του κ. Σπίρτζη προς το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας που -σημειωτέον- απέφυγε να μιλήσει για την… ταμπακέρα.
Δείτε παρακάτω τις συμβάσεις των έργων που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υποδομών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης