Τελευταία Νέα
Διεθνή

General Anzeiger: Η ελληνική οικονομία μπορεί να πάει μόνο καλύτερα - Σημαντικά τα βήματα στο συνταξιοδοτικό

General Anzeiger: Η ελληνική οικονομία μπορεί να πάει μόνο καλύτερα - Σημαντικά τα βήματα στο συνταξιοδοτικό
Eίναι πλέον ευδιάκριτη η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας
Ένα χρόνο μετά την συμφωνία για το τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα είναι ευδιάκριτη η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, γράφει η γερμανική εφημερίδα General Anzeiger.
«Φαίνεται πως από δω και πέρα η ελληνική οικονομία μπορεί να πάει μόνο καλύτερα», δήλωσε ο γερμανός Ευρωβουλευτής χριστιανοκοινωνικού κόμματος της Βαυαρίας (CSU) Marcus Ferber σε εφημερίδα της Βόννης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«Τον Μάιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέτυχε κάτι το σημαντικό με την ψήφιση της απαιτούμενης μεταρρύθμισης για το συνταξιοδοτικό αλλά και της αύξησης των φόρων των μεσαίων και μεγάλων εισοδημάτων», σημειώνει επίσης ο Ferber ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ΕCON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει όμως παράλληλα ότι επίκειται μια νέα ενδο ευρωπαϊκή διαμάχη, διότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει για τις αρχές Σεπτεμβρίου σύνοδο Κορυφής των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου στην Αθήνα με στόχο τον τερματισμό της πολιτικής της αυστηρής λιτότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης