Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκστρατεία στην Ευρώπη, ακόμα και στη Γερμανία, για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκστρατεία στην Ευρώπη, ακόμα και στη Γερμανία, για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Το ζήτημα αυτό άπτεται των διακρατικών σχέσεων, δεν είναι ένα απλό ζήτημα είπε ο κ.Μηταφίδης
Την θέση ότι θα υπάρξει μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία, ακόμα και μέσα στην ίδια τη Γερμανία, για τις γερμανικές αποζημιώσεις διατύπωσε ο πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
«Από τη δική μας την πλευρά, της διακομματικής, θα υπάρξει μία καμπάνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μέσα στην ίδια τη Γερμανία που έχουμε πάρα πολλούς υποστηρικτές, οι οποίοι λένε ότι πρέπει να απαλλάξουν τις νεότερες γερμανικές γενιές από τις απίστευτες αυτές θηριωδίες που έχουν διαπράξει οι ναζί» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μηταφίδης.
«Το ζήτημα αυτό άπτεται των διακρατικών σχέσεων δεν είναι ένα απλό ζήτημα, αλλά δεν μπορεί το γερμανικό κράτος να εφαρμόζει για τον εαυτό του μία απαράδεκτη ασυλία η οποία δεν πατάει πουθενά» υπογράμμισε ο κ.Μηταφίδης.
Ερωτηθείς για το αν θα δημιουργηθεί μία κοινή στρατηγική από όλα τα κόμματα για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ο κ. Μηταφίδης απάντησε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μη δημιουργηθεί».
«Είναι πολύ κακό να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ξεχνώντας ότι το πόρισμα αυτό είναι προϊόν εργασιών.
Δεν έχουν κανένα λόγο να μην συμφωνούν.
Εντάσεις έχουν δημιουργηθεί την τελευταία στιγμή στα πλαίσια μίας τυφλής αντιπολιτευτικής τακτικής» επεσήμανε ο πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης