Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Το μόνιμο αίτημα Μητσοτάκη για παραίτηση Τσίπρα δεν κάνει καλό στην χώρα

Ζαχαριάδης: Το μόνιμο αίτημα Μητσοτάκη για παραίτηση Τσίπρα δεν κάνει καλό στην χώρα
Η κυβέρνηση δεν έχει τη δημοσιονομική δυνατότητα να εξαγγείλει παροχές και ελαφρύνσεις είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι το μόνιμο αίτημα του Κ. Μητσοτάκη για παραίτηση Τσίπρα και για πρόωρες εκλογές δεν κάνει καλό στην χώρα διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Κάθε τρεις μέρες ζητά παραίτηση του πρωθυπουργού.
Η καταστροφολογική ρητορική και η εμμονή του κ. Μητσοτάκη δεν κάνει καλό στη χώρα, ούτε στη ΝΔ.
Δε χρειάζεται παραίτηση της κυβέρνησης ή του πρωθυπουργού αλλά επιτάχυνση, πιο σκληρή και αποτελεσματική δουλειά για να φανεί ο ορίζοντας της εξόδου από την κρίση» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κ.Ζαχαριάδης.
Ερωτηθείς για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο κ.Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι τα πράγματα είναι πολύ πάρα πολύ δύσκολα.
«Στην παρούσα συγκυρία δεν έχουμε τη δημοσιονομική δυνατότητα να εξαγγείλουμε παροχές και ελαφρύνσεις.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε το δρόμο, ώστε μέσα από τις σωστές μεταρρυθμίσεις να μπούμε στη φάση της ανάκαμψης με περισσότερο πλούτο για την κοινωνία.
Για να πάμε σε αυτή τη φάση πρέπει πρώτα να εγγυηθούμε τη σταθερότητα για να μπορέσουμε να κάνουμε επιλογές υπέρ των φτωχών και των αδυνάμων, των πιο αδικημένων της τελευταίας οκταετίας» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της κυβέρνησης έως το τέλος του έτους.
Όπως είπε οι στόχοι αυτοί είναι η άμεση ολοκλήρωση των 15 προαπαιτούμενων, η επιτυχής ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, η ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και η έναρξη της συζήτησης για το χρέος.
«Χρειάζεται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και καθημερινή ενασχόληση με τα προβλήματα για να πετύχουμε τους μεγάλους μας στόχους» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης