Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΔΕΗ και Γιατροί του Κόσμου προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις στην 81η ΔΕΘ

ΔΕΗ και Γιατροί του Κόσμου προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις στην 81η ΔΕΘ
Η ΔΕΗ θεωρεί καθήκον της να συμπαραστέκεται στην προσπάθεια όλων όσων αγωνίζονται στις σημερινές, αντίξοες για πολλούς συνθήκες
Η υποστήριξη της ΔΕΗ ΑΕ στο έργο των Γιατρών του Κόσμου επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία των δύο φορέων με επίκεντρο την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας που χρειάζεται στήριξη και βοήθεια.
Στη φετινή 81η Έκθεση Θεσσαλονίκης η ΔΕΗ θα παραχωρήσει το περίπτερό της στους Γιατρούς του Κόσμου, οι οποίοι θα εγκαταστήσουν στον χώρο αυτό 5 ιατρεία τα οποία θα παρέχουν δωρεάν εξετάσεις με τις παρακάτω ειδικότητες:

1. Οφθαλμολογικό → Πίεση ματιών

2. Παθολογικό → Αρτηριακή πίεση και επίπεδο ζαχάρου

3. Γυναικολογικό → Εξέταση Μαστού

4. Παιδιατρικό → Γενικός Έλεγχος με εξειδίκευση στα θέματα Διατροφής

5. Οδοντιατρικό → Γενικός Έλεγχος/Πρόληψη

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι προσφορά του «Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος».

Η χορηγία της ΔΕΗ, εκτός της διαμόρφωσης του χώρου, περιλαμβάνει επίσης:

• Κάλυψη λειτουργικών δαπανών που αφορούν στην υλοποίηση όλων των εργασιών

• Αγορά ιατρικών αναλωσίμων

• Προσφορά Οδοντιατρικής Έδρας

Η έμπρακτη στήριξη της ΔΕΗ στην οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» δεν αποτελεί απλά μια συμβατική υποχρέωση της Εταιρείας στο πλαίσιο της πολιτικής ΕΚΕ.
Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει σε ευρύτερο πλαίσιο, αποδεικνύοντας με ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους την ευαισθησία της στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα.
Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει καθήκον να συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί στην προσπάθεια όλων όσοι καθημερινά αγωνίζονται στις σημερινές, αντίξοες για πολλούς συνθήκες.

Πρακτικές Πληροφορίες:

1. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 16.00-22.00
Σάββατο και Κυριακή: 10.00-22.00

2. Από τους Γιατρούς του Κόσμου, (Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης), θα διατεθούν, σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χίλια εισιτήρια εισόδου στη ΔΕΘ, τα οποία προσφέρονται από τη ΔΕΗ.

3. Η συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου θα συνεχιστεί με την παροχή οδοντιατρικής πρόληψης και κατά τη διάρκεια της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων στην Κοζάνη τη χρονική περίοδο 21-26 Σεπτεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης