Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Χ. Θεοχάρης για τις τηλεοπτικές άδειες

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Χ. Θεοχάρης για τις τηλεοπτικές άδειες
Τσίπρας και Erdogan μοιάζουν στον τρόπου που αντιλαμβάνονται την ελευθερία του Τύπου, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή
Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και των εργαζομένων στα ΜΜΕ που θα βρεθούν άνεργοι.
Ο κ. Θεοχάρης κατηγορεί την κυβέρνηση για επιχείρηση συγκάλυψης όσων διαδραματίστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της γενικής γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας, κατά τη διάρκεια του οργουελικού διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «πάρα την απόφαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών να δοθεί το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μετά από προσφυγή του ελληνικού δημοσίου το υλικό δε δίδεται με πρόφαση την προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, τα οποία δεν θα έπρεπε ούτως ή άλλως να έχουν καταγραφεί!».
Μάλιστα, ο ανεξάρτητος βουλευτής φτάνει στο σημείο να επισημάνει: «Δυστυχώς, οι αναφορές του διεθνούς τύπου που παρομοιάζουν την κυβέρνηση Τσίπρα με την κυβέρνηση Erdogan στην Τουρκία, σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία του Τύπου, φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Παράλληλα, επισημαίνει ο κ. Θεοχάρης, ο κ. Κατρούγκαλος καλεί τους εργαζόμενους που θα απολυθούν να ανοίξουν ιστοσελίδες ή να γραφτούν σε προγράμματα του ΟΑΕΔ.
«Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα που συρρικνώνεται καθημερινά εξαιτίας της ανερμάτιστης πολιτικής της», καταλήγει ο κ. Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης