Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Aκόμη και ο Πινόκιο θα ζήλευε με τις σημερινές επιδόσεις του Πρωθυπουργού

ΔΗΜΑΡ: Aκόμη και ο Πινόκιο θα ζήλευε με τις σημερινές επιδόσεις του Πρωθυπουργού
Τι αναφέρει η ΔΗΜΑΡ για την συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ
«Aκόμη και ο Πινόκιο θα ζήλευε, με τις σημερινές επιδόσεις του Πρωθυπουργού», σημειώνει η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στη ΔΕΘ, προσθέτοντας «εκτός και εάν πραγματικά πιστεύει ότι μόνο το 10% των συνταξιούχων πλήττονται από το τσουνάμι των περικοπών στο ασφαλιστικό».
Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει η ΔΗΜΑΡ, « δεν αποτελεί τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα να κρύβονται πίσω από τη δικαιοσύνη (στην υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ) για να μην αποδώσουν πολιτικές ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους της μακροχρόνιας κρίσης ή η χρήση του κοινωνικού αυτοματισμού και ενός αδιανόητου κυνισμού για την ιδιωτική τηλεόραση ως μέσου διαφυγής από τις ευθύνες της κυβέρνησης για την επικείμενη απώλεια της εργασίας χιλιάδων  εργαζόμενων».
Όσον αφορά το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, η ΔΗΜΑΡ αναφέρει «ας μην προτρέχει και ας μην ανησυχεί για τις εξελίξεις στον χώρο μας.
Ισχυρή αυτόνομη κεντροαριστερά χωρίς αυταπάτες και λαϊκισμό αλλά με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα υπάρξει, με ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική οριοθέτηση τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ, διεκδικώντας την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών για να μην καθιερωθούν οι συνθήκες ενός αναπαλαιωμένου δικομματισμού, τον οποίο όψιμα υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας ξεχνώντας τις πάγιες θέσεις της αριστεράς».
«Η κεντροαριστερά δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός για να ασκήσει τις συντηρητικές πολιτικές του, αντίθετα με την κυβέρνηση που σήμερα δεν αποτελεί απλώς το συμπλήρωμα αλλά τον κύριο εκφραστή σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης