Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Β. Αποστόλου: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τις αποζημιώσεις σε Θάσο και Μεσσηνία

Β. Αποστόλου: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τις αποζημιώσεις σε Θάσο και Μεσσηνία
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης χαρακτήρισε «τεράστιες» τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο νησί του βορείου Αιγαίου
Η ελληνική κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέσω των Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να καταβάλει άμεσα τις αποζημιώσεις στους πληγέντες της Μεσσηνίας και της Θάσου, διαμήνυσε σήμερα 12/9 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.
Μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κ. Αποστόλου χαρακτήρισε «τεράστιες» τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο νησί του βορείου Αιγαίου, ενώ επισήμανε πως όλα ξεκίνησαν από έναν κεραυνό, κάτι που αποδεικνύει το πεπαλαιωμένο σύστημα αντιπυρικής ζώνης της χώρας μας.
Όπως τόνισε, στη Θάσο η Δασική Υπηρεσία θα ξεκινήσει άμεσα την εκπόνηση μελετών ώστε να σταθεροποιηθεί η περιοχή, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η καταγραφή των ζημιών προκειμένου να δοθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες.
Επίσης, ο υπουργός τόνισε πως θα υπάρξει μέριμνα και για τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι θα χρειαστούν για κάποιους μήνες ζωοτροφές.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης