Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου: Η ΝΔ θέλει εκλογές – Η κυβέρνηση καταρρέει, ο λαός κατάλαβε τα ψέματα του Τσίπρα

Καράογλου: Η ΝΔ θέλει εκλογές – Η κυβέρνηση καταρρέει, ο λαός κατάλαβε τα ψέματα του Τσίπρα
Η ΝΔ δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο υποστήριξε ο Θ. Καράογλου
Την θέση ότι η ΝΔ επιμένει στο αίτημα της για πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Καράογλου επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση καταρρέει και ότι οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο βουλευτής της ΝΔ κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως η κυβέρνηση καταρρέει, ότι τα ποσοστά της ΝΔ, παραμένουν σταθερά, την ώρα που καταγράφεται και προβάδισμα του Κ. Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα ως προς την καταλληλότητα για πρωθυπουργός.
«Συνήθως στη ΔΕΘ οι πολιτικοί αρχηγοί υπόσχονται τα πάντα στους πάντες, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει μόνο τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και αυτό σε βάθος διετίας από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.
Αυτή η εξαγγελία θα είναι και κοστολογημένη αφού θα αναφερθεί και η πηγή εξοικονόμησης των περίπου 800 εκατομμυρίων ευρώ, που χρειάζονται για να γίνει η μείωση.
Η ΝΔ θέλει εκλογές χθες, όμως δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο και αυτό που απαιτείται είναι η ανάγκη ριζικής αλλαγής πολιτικής» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
Όπως τόνισε η ΝΔ «στο πρόγραμμά της στηρίζει τον ιδιωτικό τομέα, τις αποκρατικοποιήσεις και την ανάγκη για σταθερό φορολογικό σύστημα με χαμηλούς συντελεστές ώστε να έρθει η ανάπτυξη».
Πάντως ο βουλευτής της ΝΔ απέκλεισε απολύσεις στο Δημόσιο, διευκρινίζοντας πως όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ, δημιούργησαν έναν υπερβολικά μεγάλο δημόσιο τομέα, με αποτέλεσμα τη γραφειοκρατία.
«Η λύση δεν είναι οι απολύσεις, οι οποίες είναι άδικες, καθώς επιφέρουν ανατροπή στη ζωή των ανθρώπων.
Η λύση θα έρθει μέσω των συνταξιοδοτήσεων» υπογράμμισε ο κ.Καράογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης