Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η δικαίωση του bankingnews με την Attica bank – Δρομολογείται η κάθαρση από την ΤτΕ

tags :
Η δικαίωση του bankingnews με την Attica bank – Δρομολογείται η κάθαρση από την ΤτΕ
Η ΤτΕ δεν θα πρέπει να κάνει βήμα πίσω, να μην επιτρέψει να συνεχίσει ως παραμάγαζο και το κυριότερο…. το έχουμε επισημάνει πολλές φορές να προχωρήσει ο έλεγχος της αύξησης κεφαλαίου του 2013.
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ακριβώς πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε ένα μοναχικό αγώνα, αποκάλυψης της αλήθειας γύρω από την Attica bank.
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα έχουμε δημοσιεύσει περίπου 190 αναλύσεις με πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία για την Attica bank, το αποτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η τράπεζα και οι μέτοχοι της οι οποίοι επενδύουν κεφάλαια… και συνεχίζουν να καταγράφουν τεράστιες κεφαλαιακές – λογιστικές – ζημίες.
Στις 190 αναλύσεις μας όχι μόνο αποκαλύψαμε απίστευτα πράγματα τα οποία είχαν συμβεί στο παρελθόν στην Attica bank αλλά προσπαθήσαμε να έχουμε και θετικό ρόλο παρουσιάζοντας προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να εξυγιανθεί η Attica bank.
Δεν δεχθήκαμε διαφήμιση από την Attica bank για να μην κατηγορηθούμε ότι κάνουμε κριτική με δόλο και σκοπιμότητες.
Είχαμε ένα σκοπό να αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από την Attica bank πως χάθηκαν εκατοντάδες εκατ. στις ανακεφαλαιοποιήσεις και πως κάποιοι είχαν στήσει ένα παραμάγαζο.
Ήμασταν οι πρωτοπόροι στην αποκάλυψη των όσων είχαν συμβεί στην Attica bank.
Ποια αντιμετώπιση είχαμε;
1)Δεχθήκαμε συνολικά 11 αγωγές, 7 εξώδικα και 2 μηνύσεις συνολικά 20 από την προηγούμενη διοίκηση της Attica bank.
2)Στοχοποιηθήκαμε από την Attica bank ως η ναυαρχίδα της κατασυκοφάντησης της τράπεζας.
Έχουν υπάρξει πολλές ανακοινώσεις της Attica bank που κατηγορεί το bankingnews ως ναυαρχίδα της κατασυκοφάντησης της Attica bank.
3)Κορυφαίος παράγοντας της Τράπεζας της Ελλάδος – όχι ο Στουρνάρας – μας ζητούσε να σταματήσουμε την κριτική μας στην Attica bank…..
Το www.bankingnews.gr δεν πτοήθηκε, προσωπικά δεν πτοήθηκα ήμουν 100% πεπεισμένος ότι είχα το ηθικό πλεονέκτημα.
Ο στόχος μας ένας και μοναδικός να σπάσει το καρκίνωμα, το απόστημα στην Attica bank και η τράπεζα υγιής, στηριζόμενη στους εργαζόμενους της να πορευθεί στο ελληνικό banking.
Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε τώρα την Τράπεζα της Ελλάδος να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην εξυγίανση της Attica bank, εξέλιξη που επικροτούμε 100%.
Η ΤτΕ δεν θα πρέπει να κάνει βήμα πίσω, να μην επιτρέψει να συνεχίσει ως παραμάγαζο και το κυριότερο…. το έχουμε επισημάνει πολλές φορές να προχωρήσει ο έλεγχος της αύξησης κεφαλαίου του 2013.
Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος… θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα έρθει στο φως ένας θησαυρός.
Η Attica bank δεν είχε κακούς εργαζομένους, όχι είχε αξιοπρεπείς εργαζομένους, η Attica bank όμως είχε μια μικρή κλίκα επαίσχυντων σκουληκιών, δόλιων υποκειμένων που κατέστρεψαν την τράπεζα.
Η Attica bank μπορεί να διασωθεί αλλά για να διασωθεί θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εξυγίανση.
Μόνο τότε θα έχει διασωθεί η Attica bank.
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια.

(Πρώτη Ενημέρωση: 23:01, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης