Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Ζυγισμένες με απόλυτη ακρίβεια οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Βρούτσης: Ζυγισμένες με απόλυτη ακρίβεια οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
«Μπορεί να πάρουμε και δυσάρεστα μέτρα», επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πανικό, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, ο κ. Βρούτσης επισήμανε πως «οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί για την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ δικαιώθηκαν», με τις δεσμεύσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι «ζυγισμένες με ακρίβεια σεντ».
Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως «υπήρχε ένα συγκριτικό πλαίσιο δύο εικόνων, η μία ήταν με έναν πρωθυπουργό πέρυσι και πρόπερσι, τον κ. Τσίπρα με εξαγγελίες, υποσχέσεις και λαϊκισμούς και δυστυχώς φέτος έναν πρωθυπουργό θλιβερό στην εικόνα, ο οποίος όσα είπε είναι στον αέρα και από την άλλη μεριά έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό ο οποίος ότι είπε ήταν ζυγισμένο με ακρίβεια σεντ».
«Είναι εμφανής η αμηχανία, ο πανικός και η σύγχυση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ υπό την εξής έννοια γιατί εκδηλώνεται δια μέσου μίας αντίφασης, από τη μία λένε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν αυτά, άρα δεν ισχύουν αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης και από την άλλη λένε ότι είναι σκληρά και επώδυνα», πρόσθεσε ο κ. Βρούτσης.
Σε κάθε περίπτωση υποστήριξε: «Μπορεί να πάρουμε και δυσάρεστα μέτρα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε ότι παρέχω αυτήν τη στιγμή εύκολο χρήμα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης