Προσφυγές κατά του Β. Μαρινάκη ετοιμάζει ο Γ. Αλαφούζος

Προσφυγές κατά του Β. Μαρινάκη ετοιμάζει ο Γ. Αλαφούζος
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει πως η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακού στο πρόσωπο του κ . Αλαφούζου «υπέρεβη τα όρια» 
Προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη προανήγγελλε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.
Ειδικότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει πως η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακού στο πρόσωπο του κ . Αλαφούζου «υπέρεβη τα όρια» και ως αποτέλεσμα το νομικό τμήμα της ομάδας ετοιμάζει προσφυγές, τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο, προκειμένου οι υπεύθυνοι από την πλευρά των ερυθρολεύκων να λογοδοτήσουν.
Θυμίζουμε την επίμαχη ανακοίνωση του Ολυμπιακού που εκδόθηκε ως απάντηση σε αυτήν του ΠΑΟ, μετά τον αγώνα της πειραιώτικης ομάδας με τον Ηρακλή:
«Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου.
Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του.
Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα.
Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί -μεταξύ άλλων και- στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος.
Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο “πόθεν έσχες”, που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές.
Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει.
Και κάτι τελευταίο.
Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS