Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμηρή απάντηση ΝΔ: Οι συμψηφισμοί ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας

Αιχμηρή απάντηση ΝΔ: Οι συμψηφισμοί ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας
«O κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να έχουν offshore εταιρεία – μέτοχο στην κομματική εφημερίδα τους, την ”Αυγή“», τονίζει η ΝΔ 
«Η κυβέρνηση αναζητά αντιπερισπασμό για να ξεφύγει από το προκλητικό λάθος του πρωθυπουργού που μίλησε για ”προσωρινούς υπερθεματιστές“ και επιχειρεί να καλύψει με αυτόν τον τρόπο τις τεράστιες ευθύνες της Επιτροπής και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσου, που δεν έλεγξαν ουσιαστικά τα πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών», απαντά η Νέα Δημοκρατία, στις διαρροές από το γραφείο του πρωθυπουργού σχετικά τα δάνεια της Attica Bank σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαγόρευσε πλέον με καταστατική ρύθμιση τη λήψη δανείου από το κόμμα», αλλά και πως «οκτώ μήνες τώρα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μείωσης των εξόδων».
«Γι' αυτό, άλλωστε, η ΝΔ ψήφισε την Εξεταστική για τα δάνεια στα κόμματα και απαιτεί τη διαφάνεια παντού, για τους πάντες και τα πάντα», καθίσταται σαφές.
Αντιθέτως, αναφέρει η ΝΔ, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να έχουν offshore εταιρεία – μέτοχο στην κομματική εφημερίδα τους, την ”Αυγή“.
«Γι' αυτό τέλος στους συμψηφισμούς. Ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης