Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση της Έλενας Κουντουρά ζητούν για την Ryanair οι δήμαρχοι Δωδεκανήσου

Παρέμβαση της Έλενας Κουντουρά ζητούν για την Ryanair οι δήμαρχοι Δωδεκανήσου
Οι δήμαρχοι ζητούν από την κ. Κουντουρά να δώσει λύση στην περικοπή δρομολογίων της Ryanair για τη νέα τουριστική περίοδο
Την παρέμβαση της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, για το θέμα της Ryanair, ζητούν οι δήμαρχοι των Δωδεκανήσων.
Ειδικότερα, οι δήμαρχοι Κω, Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου και Νισύρου ζητούν από την κ. Κουντουρά να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την περικοπή δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας Ryanair για τη νέα τουριστική περίοδο.
Μέσω κοινού διαβήματος, οι πέντε δήμαρχοι απαιτούν να υπάρξει ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνδιαφήμισης ανάμεσα στον ΕΟΤ και στην αεροπορική εταιρεία, με βάση όμως συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αύξηση των αεροπορικών δρομολογίων.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, επισήμανε πως ο δήμος του προχωρά σε διαδημοτικές νησιωτικές συνεργασίες, εκεί που τα προβλήματα είναι κοινά.
«Το θέμα που ανέκυψε με τη Ryanair αφορά και τα πέντε νησιά και ζητάμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να πράξει το αυτονόητο», τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης