Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέο οργανόγραμμα από την Attica Bank – Αναβάθμιση και στο μηχανογραφικό κέντρο

tags :
Νέο οργανόγραμμα από την Attica Bank – Αναβάθμιση και στο μηχανογραφικό κέντρο
Η νέα Διοίκηση αποδεικνύεται ότι είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα
Ένα νέο οργανόγραμμα παρουσίασε η Διοίκηση της Attica Bank, άμεσα μετά την εκλογή της, σε μία προσπάθεια να επιτύχει την πλήρη αναδιάταξη των δομών της Τράπεζας, με στόχο την επάνοδό της σε ομαλούς και εντατικούς ρυθμούς λειτουργίας.
Το νέο οργανόγραμμα της Τράπεζας, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη σημερινή (29/9) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στοχεύει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο περιορισμό του κόστους λειτουργίας, χωρίς να θιγεί ο κύριος κορμός των δραστηριοτήτων και της καθημερινής εσωτερικής ενασχόλησης του προσωπικού.
Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, με την αποτελεσματική κατανομή των διοικητικών θέσεων, την διάρθρωση των δραστηριοτήτων προς όφελος της αποδοτικότητας του οργανισμού και την εθελούσια έξοδο που εγκρίθηκε από το Δ.Σ., η Attica Bank θα επιτύχει δραστικό εξορθολογισμό του υφιστάμενου κόστους, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του πορίσματος του SSM και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Επίσης, σε πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των εποπτικών αρχών, η Τράπεζα, προχωρά σε αναβάθμιση του μηχανογραφικού της κέντρου, ώστε με τη χρήση των πλέον προηγμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, να βοηθηθούν και ενισχυθούν σε καθοριστικό βαθμό, όλες οι λειτουργίες της.
Η νέα Διοίκηση, μέσω των σημερινών αποφάσεων του Δ. Σ. και μιας σειράς ενεργειών που ήδη έχουν δρομολογηθεί, αποδεικνύεται ότι είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου η απαιτούμενη αναδιοργάνωση της Τράπεζας να έχει και άμεσα αποτελέσματα και να την θωρακίζει σε μακροχρόνια βάση.
Καταλήγοντας, η Τράπεζα ευχαριστεί τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν και δίνει την διαβεβαίωσή της ότι, μέσω των συντονισμένων ενεργειών της νέας Διοίκησης, θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης