Παππάς: Η Ν.Δ. εκμεταλλεύεται πολιτικά παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από συνδικαλιστικό όργανο

Παππάς: Η Ν.Δ. εκμεταλλεύεται πολιτικά παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από συνδικαλιστικό όργανο
«Η ΝΔ... οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη»
«Η στάση της ΝΔ δεν δημιουργεί πλέον κανένα ερωτηματικό. Αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, «για την προσπάθεια της ΝΔ να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από το συνδικαλιστικό τους όργανο».
«Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν, ότι η κ. Σακελλαροπούλου. η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας 'αρνησιδικία', έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών» προσθέτει ο υπουργός Επικρατείας, καταλήγοντας στην δήλωσή του:
«Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές, οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS