Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τηλεοπτικές άδειες - Μαντζουράνης: Η αναβολή της διάσκεψης του ΣτΕ δεν είναι κάτι παράνομο

Τηλεοπτικές άδειες - Μαντζουράνης: Η αναβολή της διάσκεψης του ΣτΕ δεν είναι κάτι παράνομο
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημοσίου με δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες
Οι επιχειρηματίες της τηλεόρασης έχουν στα χέρια τους ένα «πυρηνικό όπλο», τα κανάλια τους, που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημοσίου Ι. Μαντζουράνης.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι όλα τα κανάλια οφείλουν να υπηρετούν τον πλουραλισμό και όχι τη μονομέρεια καθώς εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια ένα δημόσιο αγαθό (σ.σ. τις συχνότητες) τη στιγμή που επί 27 χρόνια «είχαμε 13 νόμους να νομιμοποιούν την παρανομία».
Σχολιάζοντας την απόφαση αναβολής της διάσκεψης του ΣτΕ, ο Ι. Μαντζουράνης σημείωσε ότι το γεγονός δεν είναι ούτε κάτι σπάνιο ούτε παράνομο, όπως παρουσιάζεται σε συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου καθώς και στα κανάλια.
Ο δικαστής, σημείωσε ο Ι. Μαντζουράνης, οφείλει να λαμβάνει υπόψιν του το κοινό περί Δικαίου αίσθημα.
Σχολιάζοντας τέλος, τις δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου για τη στάση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης με κατηγορίες περί συναλλαγής, ο Ι. Μαντζουράνης είπε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει δύο «καπέλα» ένα του καθηγητή του συνταγματικού δικαίου και ένα του πολιτικού, και χρησιμοποιεί όποτε τον βολεύει είτε το ένα, είτε το άλλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης