Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Δεν θα αφήσουμε να επιστρέψει το προηγούμενο καθεστώς που επικρατούσε στα ΜΜΕ

Γεροβασίλη: Δεν θα αφήσουμε να επιστρέψει το προηγούμενο καθεστώς που επικρατούσε στα ΜΜΕ
«Το ΣτΕ στερεί 255 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό σε μια στιγμή που η χώρα τα χρειάζεται»
Ιδιαίτερα σκληρή ήταν στις δηλώσεις της η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τη σημερινή (26/10) απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Δεσμευτικές οι αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά κρίνονται από την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό», είπε ξεκινώντας τις διευκρινιστικές της δηλώσεις.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η απόφαση του ΣτΕ στερεί 255 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό σε μια στιγμή που η χώρα τα χρειάζεται, εννοώντας το συνολικό τίμημα που θα κατέβαλαν οι τέσσερις υπερθεματιστές που κέρδισαν στο διαγωνισμό.
«Η απόφαση του ΣτΕ στερεί σε 15 χιλιάδες παιδιά την πρόσβαση σε παιδικό σταθμό, 4 χιλιάδες νοσηλευτές από νοσοκομεία», σχολίασε.
Μάλιστα, εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση προς το Συμβούλιο, θυμίζοντας πως το ΣτΕ ήταν και αυτό που είχε κρίνει ως «συνταγματικά» τα Μνημόνια που κατέστρεψαν τη χώρα.
Επίσης, προανήγγειλε πως την ερχόμενη Δευτέρα η κυβέρνηση θα καταθέσει σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, προκειμένου να προχωρήσει κανονικά η αδειοδότηση των νέων υπερθεματιστών.
«Δεν θα επιστρέψουμε να επιστρέψει το προηγούμενο αντισυνταγματικό, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του ΣτΕ, καθεστώς στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», σχολίασε σχετικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης