Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμετανόητος και ανυποχώρητος ο Παππάς μετά την ανατροπή του τηλεοπτικού νόμου από το ΣτΕ

Αμετανόητος και ανυποχώρητος ο Παππάς μετά την ανατροπή του τηλεοπτικού νόμου από το ΣτΕ
Παππάς: Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών θα παραμείνει ως έχει - Ο διαγωνισμός θα γίνει από το ΕΣΡ και ελπίζουμε να γίνει γρήγορα
«Δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή στο προηγούμενο αντισυνταγματικό καθεστώς», δήλωσε στον ενημερωτικό ιστότοπο EurActiv σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή απόρριψη του νόμου του από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικού.
Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω, βάζει τέρμα στην ανομία του τηλεοπτικού τοπίου, ανέφερε ο Παππάς, τονίζοντας πως «κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ θα υπογράψω ένα παλιόχαρτο που θα λέει στο κλειστό κλαμπ των καναλαρχών 'συνεχίστε όπως είστε'».
«Με τις βεβαιώσεις λειτουργίας τελειώνει το τσάμπα για τα κανάλια και μπαίνουν συγκεκριμένες, αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

«Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω»

Υπάρχει ένα αποτέλεσμα και με βάση αυτό θα πορευτούμε, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι ο διαγωνισμός ήταν μία «πρωτοφανώς κρυστάλλινη διαδικασία με απολύτως αυστηρά κριτήρια» και τόνισε ότι «οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές και για τις κυβερνήσεις αλλά κρίνονται».
Αναφέροντας ότι «έχουμε μια καινούργια πραγματικότητα» ο Παππάς κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν για το πόσο πρέπει να πληρωθεί αυτός ο σπάνιος εθνικός πόρος, οι τηλεοπτικές συχνότητες.
Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω και βάζει τέρμα στην ανομία του τηλεοπτικού τοπίου, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας. Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών θα μείνει ως έχει, σημείωσε ο Παππάς.
«Ο διαγωνισμός θα γίνει από το ΕΣΡ και ελπίζουμε να γίνει γρήγορα» τόνισε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης