Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου: Να καταργηθεί ο νόμος Παππά και θα συναινέσουμε για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

Καράογλου: Να καταργηθεί ο νόμος Παππά και θα συναινέσουμε για τη συγκρότηση του ΕΣΡ
Είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε συναινετική λύση είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ θα συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ αρκεί ο νόμος Παππά να καταργηθεί και όχι να ανασταλεί διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Καράογλου.
«Την Πέμπτη έρχεται και η περίφημη τροπολογία της κυβέρνησης στη Βουλή η οποία δεν λέει καταργεί, αλλά αναστέλλει.
Θα δούμε εάν η κυβέρνηση επιμένει στη λογική της αναστολής και αναλόγως θα πράξουμε.
Πάντως έχουμε καλή πρόθεση και καλή διάθεση...
Είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε συναινετική λύση μετά την απόσυρση του νόμου, να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καράογλου, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είχε από την αρχή τη σταθερή θέση να βρεθούν πρόσωπα κοινά αποδεκτά για τη προεδρία του ΕΣΡ.
«Έχουμε δει πολλά και δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση» είπε ο κ.Καράογλου, ο οποίος ερωτηθείς με τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών που χαρακτήρισαν παρωδία την πρόταση της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε πως «εάν κάποιος καλοπροαίρετα εξετάσει την πρότασή μας θα δει ότι εφάπτεται με την κυβερνητική πρόταση, τώρα πώς η μια πρόταση είναι παρωδία και η άλλη είναι σωστή δεν το καταλαβαίνω».
«Στην πρότασή μας καταργείται ο περιοριστικός αριθμός των 4 αδειών, [ζητάμε] να επιστρέψουν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, δεν θέλουμε πλειοδοτικό διαγωνισμό.
Εάν λειτουργήσουν περισσότερα κανάλια, θα έχεις περισσότερους εργαζομένους» είπε ο κ. Καράογλου που πάντως σημείωσε ότι η ΝΔ μπορεί να δει το θέμα των 400 εργαζομένων που προτείνει η κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης