Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης: Επιστρέφω ως υπάλληλος στο υπουργείο Οικονομικών

Αλεξιάδης:  Επιστρέφω ως υπάλληλος στο υπουργείο  Οικονομικών
Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι συγκρούστηκε με συμφέροντα που αντιδρούσαν αναφερόμενος και στο κτίριο του Κεράνη
Το έργο των 15 μηνών ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών παρουσίασε ο απερχόμενος υπουργός κ. Τρύφων Αλεξιάδης στην τελετή παράδοσης στη νέα υφυπουργό κ. Κατερίνα Παπανάτσιου.
Σε φορτισμένο κλίμα και με προσωπικά συναισθήματα είπε για όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα και για όσα δεν έγιναν.
Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι συγκρούστηκε με συμφέροντα που αντιδρούσαν αναφερόμενος και στο κτίριο του Κεράνη.
Σε πολύ προσωπικό τόνο είπε τόνισε ότι αν μετάνιωσα για κάτι ήταν για τις συγκρούσεις που δεν έδειξα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα.
Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργο Πιτσιλή και του είπε ότι επιστρέφει ως υπάλληλος στο υπουργείο και από αύριο θα είμαι στη διάθεση σας.
Ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε στην πορεία εσόδων που ήταν πρωτόγνωρη για το υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα σε περίοδο κρίσης καθώς τα έσοδα είχαν υπέρβαση κατά 2,5%.
Υπήρξαν αποτελέσματα στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων και των καπνικών προϊόντων.
Όμως διευκρίνισε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το νομοθετικό πλαίσιο.
Δεν προλάβαμε να προχωρήσουμε τη διαδικασία παραχώρησης 32 κτιρίων σε Δήμους όπως κάναμε με το σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Η νέα υφυπουργός κα Κατερίνα Παπανάτσιου οφείλουμε να συνεχίσουμε το έργο του κ.Αλεξιάδη, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που τις έδειξε.
Η νέα υφυπουργός είπε ότι μετά τα έσοδα και την πορεία του προϋπολογισμού είναι να δώσουμε κάποια πράγματα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Ν.Θ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης