Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Πρώτα Grexit, μετά Brexit και τώρα Trump

Forbes: Πρώτα Grexit, μετά Brexit και τώρα Trump
Το δημοσίευμα του Forbes, αναφέρεται στις ομοιότητες της εκλογής του Trump με το Brexit και το ελληνικό δημοψήφισμα
Παρά τις προειδοποιήσεις από τους οικονομολόγους για καταστροφή της οικονομίας σε περίπτωση που κερδίσει ο Donald Trump, ο τελευταίος κατάφερε να διαψεύσει κάθε προσδοκία και σενάριο και να αναδειχθεί ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Πρώτα Grexit, μετά Brexit και τώρα Trump;» ήταν το χθεσινοβραδινό (8/11/2016) δημοσίευμα του Forbes σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές όπου ουσιαστικά επισημαίνεται ότι η νίκη του Trump θα είναι η απάντηση των Αμερικανικών κόντρα στο κατεστημένο, κόντρα στην πολιτική ελίτ.
«Ο Trump πάντα αντιπροσώπευε ότι το άγνωστο είναι καλύτερο από το γνωστό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
«Αυτή η ψηφοφορία για κάποιο χρονικό διάστημα έμοιαζε πολύ με την ψηφοφορία για το Brexit (το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου για να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση) και την ψηφοφορία για το Grexit (το ελληνικό δημοψήφισμα ενάντια στη λιτότητα).
Όπως και με την ψήφο υπέρ του Trump, τόσο το Grexit και το Brexit συνοδεύονταν από απειλές που προέρχονται από αξιόπιστους υπαλλήλους σχετικά με δραματικές συνέπειες στους ανθρώπους.
Αλλά, όπως γνωρίζουμε, οι Έλληνες και οι Βρετανοί συγκλόνισαν τον κόσμο για την ψηφοφορία υπέρ του αγνώστου και όχι του γνωστού» επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης