Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεταναστευτικό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι προτεραιότητες του Trump - Συνάντηση με Ryan

Μεταναστευτικό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι προτεραιότητες του Trump - Συνάντηση με Ryan
Trump: Νομίζω, ότι πρόκειται να κάνουμε κάποια απολύτως εκπληκτικά πράγματα για τον αμερικανικό λαό
Από το μεταναστευτικό ζήτημα και την κατάσταση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει τις ευρείες μεταρρυθμίσεις του ο εκλεγείς (45ος) πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικάνος Donald Trump, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου 2017.
Αυτό ανέφερε μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, (Ρεπουμπλικάνο) Paul Ryan, σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.
Ως γνωστόν, ο Trump είχε εξαγγείλει προεκλογικά (Αύγουστος 2016), ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα έκανε αν κατάφερνε να εκλεγεί πρόεδρος, θα ήταν η κατάργηση και αντικατάσταση του «καταστροφικού [προγράμματος] Obamacare», δημιούργημα του νυν προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama, που έχει στόχο την πρόσβαση ανασφάλιστων Αμερικάνων σε θεωρητικά φθηνή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ο Trump έδειξε, ότι δεν έχει καιρό για χάσιμο και ότι οι μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει στη βάση των προεκλογικών του εξαγγελιών θα εφαρμοστούν γρήγορα και με σαφήνεια.
Όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους, «πρόκειται να μειώσουμε τους φόρους, όπως γνωρίζετε», για να προσθέσει: «Νομίζω ότι πρόκειται να κάνουμε κάποια απολύτως εκπληκτικά πράγματα για τον αμερικανικό λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης