Τελευταία Νέα
Διεθνή

CEO της Ford: Δεν θα αλλάξουμε το πρόγραμμά μας, παρά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών

CEO της Ford: Δεν θα αλλάξουμε το πρόγραμμά μας, παρά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών
Η Ford και οι λοιπές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου ανησυχούν έντονα για το αν επιβληθούν δασμοί στο εμπόριο από την κυβέρνηση του Donald Trump
Η Ford δε θα αλλάξει το οικονομικό της πρόγραμμα παρά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, υποστήριξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Mark Fields.
Η Ford και οι λοιπές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου όπως η General Motors ανησυχούν έντονα για το αν επιβληθούν δασμοί στο εμπόριο από την κυβέρνηση του Donald Trump.
Σε περίπτωση που οι νεοεκλεγέντας Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τηρήσει μία σκληρή στάση, επιβάλλοντας δασμούς και αλλάζοντας (έπειτα από διαπραγμάτευση)τις εμπορικές συμφωνίες (όπως τη Nafta), τότε οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες θα πληγούν καίρια, καθώς βασίζουν μεγάλο ποσοστό των εσόδων τους στις εξαγωγές.
«Όλοι μοιραζόμαστε ένα κοινό στόχο, μία ισχυρή και ζωντανή αμερικανική οικονομία», σχολίασε ο κ.Fields, δίνοντας έτσι μία ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Trump.
Σημειώνεται πως η Ford είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ρεπουμπλικάνου προεκλογικά, με αφορμή την επιλογή της να μεταφέρει μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων της στο Μεξικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης