Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Η αγορά του χρυσού δεν έχει πεθάνει - Θα κινηθεί πολύ υψηλότερα τις επόμενες εβδομάδες

Phoenix Capital: Η αγορά του χρυσού δεν έχει πεθάνει - Θα κινηθεί πολύ υψηλότερα τις επόμενες εβδομάδες
Οι αναλυτές της Phoenix Capital επιμένουν ο χρυσός θα κινηθεί υψηλότερα τις επόμενες εβδομάδες
Τα περί τέλους στην αγορά του χρυσού «διαψεύδει» η Phoenix Capital υποστηρίζοντας ότι -σύμφωνα με τα στοιχεία από τις αρχές του 2016- το πολύτιμο μέταλλο ακόμα υπερτερεί έναντι των μετοχών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάλυση, ο χρυσός είναι έτοιμος να απαντήσει με μια μεγάλη άνοδο, την ίδια ακριβώς στιγμή που είναι έτοιμος να δώσει ένα Bullish σήμα για μακροπρόθεσμη αγορά.
Εν ολίγοις -όπως αναφέρουν οι αναλυτές της Phoenix Capital- όσον αφορά στην αγορά του χρυσού τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν είναι:
1. Ένα ακραίο bearish συναίσθημα
2. Ένα ξεπούλημα της ασφάλειας
3. Ένα Bullish σήμα μακροπρόθεσμης αγοράς
«Εάν θέλετε σοβαρά να βγάλετε χρήματα επενδύοντας στις χρηματοπιστωτικές αγορές, θα πρέπει να είστε σε θέση να ''διαβάζετε'' το πλήθος… και να κάνετε το αντίθετο.
Για παράδειγμα, τελευταία μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες είναι ότι το ράλι του χρυσού έφτασε στο τέλος του και ότι ο χρυσός έχει πεθάνει ως επένδυση» επισημαίνεται στην ίδια ανάλυση.
Ωστόσο, αυτό το συναίσθημα είναι ακραίο και εκτός βάσης.
Παρά το πρόσφατο sell off, ο χρυσός εξακολουθεί να υπερτερεί των μετοχών -όσον αφορά στις αποδόσεις- από τις αρχές του έτους.



Στην ουσία αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο χρυσός τα πάει πολύ άσχημα όταν στην πραγματικότητα έχει διπλάσιες αποδόσεις έναντι των μετοχών, από τις αρχές του έτους.



«Εάν θέλετε μπορείτε να τα αγνοήσετε όλα αυτά.
Αλλά όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο χρυσός θα κινηθεί υψηλότερα τις επόμενες εβδομάδες» καταλήγουν οι αναλυτές της Phoenix Capital.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης