Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η γερμανική Thyssenkrupp δεν ανησυχεί για την πολιτική Trump στον χάλυβα

Η γερμανική Thyssenkrupp δεν ανησυχεί για την πολιτική Trump στον χάλυβα
Ικανοποίηση για το σχεδίων δαπανών του Trump δηλώνει ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χάλυβα στον κόσμο
Ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χάλυβα στον κόσμο αναμένει να επωφεληθεί από την επενδυτική ατζέντα του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.
Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής Thyssenkrupp δήλωσε στο CNBC την Πέμπτη ότι δεν ανησυχεί για μια πιο προστατευτική προσέγγιση των ΗΠΑ, όταν ο Trump αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.
«Πιστεύω ότι είμαστε σε μια συμπαγή μορφή», επεσήμανε Heinrich Hiesinger, διευθύνων σύμβουλος της ThyssenKrupp, δήλωσε σχετικά με την παρουσία της εταιρείας στην αμερικανική αγορά.
Ο Heinrich Hiesinger, δηλώνει σίγουρος ότι η εταιρεία του «μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα υποδομών που έχει ανακοινώσει η νέα κυβέρνηση».
Ο Trump έχει δεσμευτεί να επενδύσει 1 δις σε έργα υποδομής σε μια δεκαετία, για την βελτίωση των εγκαταστάσεων μεταφοράς.
Εν τω μεταξύ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη μια παρόμοια πολιτική με ένα νέο ταμείο για την παροχή 23 δις λιρών (28,6 δις δολ.) πρόσθετων δαπανών σε τομείς που περιλαμβάνουν τις μεταφορές, τις ψηφιακές επικοινωνίες, και τη στέγαση.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος στις ΗΠΑ έχει επίσης υποσχεθεί να μειώσει τις εισαγωγές χάλυβα από την Κίνα, αλλά η Thyssenkrupp δεν ανησυχεί ότι η παραγωγή της θα επηρεαστεί.
«Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω το τι θα κάνουν οι ΗΠΑ με τον κινέζικο χάλυβα», δήλωσε ο Hiesinger, προσθέτοντας ότι «σήμερα το 80% των πωλήσεων προέρχονται από πελάτες στις ΗΠΑ».

Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης