Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Πρόωρες εκλογές πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος θέτουν σε κίνδυνο την επιτυχία του

Ζαχαριάδης: Πρόωρες εκλογές πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος θέτουν σε κίνδυνο την επιτυχία του
Ο βασικός στόχος για το 2017 είναι η ποσοτική χαλάρωση και η έξοδος στις αγορές υποστήριξε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι το σενάριο να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του προγράμματος διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
Πρόωρες εκλογές πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος θέτουν τον κίνδυνο την επιτυχία του.
Ο βασικός στόχος για το ΄17 είναι η ποσοτική χαλάρωση και η έξοδος στις αγορές.
Βασικός στόχος για το ’18 είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του Τρίτου Προγράμματος.
Μετά, όλα είναι ανοιχτά» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Ζαχαριάδης.
Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «Ηχώ του κυρίου Σόιμπλε και του κυρίου Ντάισεμπλουμ την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αφού μετέτρεψαν την θετική ψήφο που είχαν σε ΠΑΡΏΝ.
«Αν ήταν Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έδιναν αυτό το επίδομα» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, υπογραμμίζοντας όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, ότι «η χώρα έχει τους περισσότερους συμμάχους που είχε ποτέ».
«Ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι τα μέσα Γενάρη είναι καλό για να κλείσει η αξιολόγηση, καθώς μεγαλύτερες καθυστερήσεις δημιουργούν σημαντικό πρόβλημα στην διαδικασία εκτέλεσης του προϋπολογισμού» επεσήμανε ο κ.Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι το 95% των θεμάτων έχουν ήδη συμφωνηθεί με τους θεσμούς ενώ πήρε σαφή θέση κατά του προγράμματος που προτείνει το ΔΝΤ.
«Το πακέτο που προτείνει το ΔΝΤ με χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα έχει καταστροφικές περικοπές για την ελληνική κοινωνία και νομίζω ότι πρέπει να τοποθετηθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις με καθαρό λόγο» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης