Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Σχεδόν όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με τις ΗΠΑ έχουν «παγώσει»

Κρεμλίνο: Σχεδόν όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με τις ΗΠΑ έχουν «παγώσει»
Η ρωσική κυβέρνηση επισήμανε ότι δεν αναμένει από τη νέα αμερικανική κυβέρνηση να απορρίψει εν μία νυκτί τη μεγέθυνση του ΝΑΤΟ
Σχεδόν όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ έχουν «παγώσει» φέρεται να δήλωσε το Κρεμλίνο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο RIA.
Πιο συγκεκριμένα, η ρωσική κυβέρνηση επισήμανε ότι δεν αναμένει από τη νέα αμερικανική κυβέρνηση να απορρίψει εν μία νυκτί τη μεγέθυνση του ΝΑΤΟ, τονίζοντας πως σχεδόν όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ της χώρας και των ΗΠΑ έχουν «παγώσει».
«Ο διάλογος με τις ΗΠΑ, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, έχει παγώσει. Δεν επικοινωνούμε μεταξύ μας, ή (αν επικοινωνήσουμε) οι συνομιλίες είναι στο ελάχιστο επίπεδο», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mir TV.
Παράλληλα, το RIA μεταδίδει πως στην ίδια συνέντευξη ο Peskov δήλωσε πως ο πρόεδρος Vladimir Putin δεν έχει αποφασίσει αν θα διεκδικήσει νέα θητεία στις εκλογές του 2018.
«Έχουμε όλοι πονοκεφαλιάσει από την πολλή δουλειά και τα projects και κανείς δε σκέφτεται ή δε μιλά για τις εκλογές», είπε.
Το πρακτορείο Reuters σημειώνει, πάντως, πως οι πολιτικοί αναλυτές αναμένουν πως ο Putin θα είναι ξανά υποψήφιος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης