Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Τσίπρας αρχίζει τις περιοδείες - Σε εφαρμογή το σχέδιο «άνοιγμα στην κοινωνία»

Ο Τσίπρας αρχίζει τις περιοδείες - Σε εφαρμογή το σχέδιο «άνοιγμα στην κοινωνία»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός προγραμματίζει αρκετές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσα στον Ιανουάριο 
Με φόντο τις δημοσκοπήσεις όπου τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ υποχωρούν σημαντικά, το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο «άνοιγμα στην κοινωνία» βγάζοντας το πιο ισχυρό του όπλο, που δεν είναι άλλο από τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός προγραμματίζει αρκετές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσα στον Ιανουάριο.
Αντίστοιχα θα πράξουν και μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες (28/12/2016) και σήμερα (29/12/2016) δεκαπέντε μέλη του υπουργικού συμβουλίου βρέθηκαν στην επαρχία, ενώ καταρτίζεται το πρόγραμμα και των επόμενων υπουργικών επισκέψεων.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείου Ειδήσεων, ένα θέμα που απασχολεί το Μέγαρο Μαξίμου είναι η κατάσταση στον αγροτικό κόσμο.
Για τον λόγο αυτό, προγραμματίζονται ενημερωτικές ημερίδες και εξορμήσεις στην ύπαιθρο μέσα στον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, στο πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τη Μεσσηνία, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής την Ζάκυνθο, ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Νεκτάριος Σαντορινιός τα Δωδεκάνησα και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης την Αρκαδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης