Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας σε ευρωπαϊκές χώρες για τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας σε ευρωπαϊκές χώρες για τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς
Αυξημένος ο αριθμός των αστυνομικών
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά, εφαρμόζουν ευρωπαϊκές χώρες.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυξημένος ο αριθμός των αστυνομικών, ενώ  τοποθετούνται τσιμεντένια οδοφράγματα στα κέντρα των πόλεων.
Μάλιστα, στο Βερολίνο, η αστυνομία έκλεισε την πλατεία Πάριζερ μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και διέθεσε επιπλέον 1.700 αστυνομικούς, ενώ στην Κολωνία της δυτικής Γερμανίας τοποθετήθηκαν από την αστυνομία δύο νέες κάμερες για παρακολούθηση της πλατείας του σταθμού και στη Φραγκφούρτη απόψε θα περιπολούν περισσότεροι από 600 αστυνομικοί.
Στο Μιλάνο οι αρχές τοποθέτησαν σημεία ελέγχου γύρω από την κύρια πλατεία της πόλης, σε Ρώμη και Νάπολη απαγορεύτηκε η διέλευση φορτηγών από τα κέντρα της πόλης και σε τουριστικά σημεία τοποθετήθηκαν οπλισμένοι αστυνόμοι και στρατιώτες.
Στη Μαδρίτη θα αυξηθεί ο αριθμός των αστυνομικών και περιορίζεται σε 25.000 άτομα η πρόσβαση στην κεντρική πλατεία, όπου θα είναι έντονη η παρουσία αστυνομικής δύναμης και θα υπάρχουν οδοφράγματα.
Εξίσου αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι και μάλιστα, στη μητροπολιτική περιοχή του Παρισιού βρίσκονται 10.300 αστυνόμοι, στρατιώτες, πυροσβέστες, ενώ υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης θα είναι υπεύθυνοι για σωματικές έρευνες, κυρίως στα Ηλύσια Πεδία.
Σύμφωνα με τις αρχές, στη Γαλλία περισσότεροι από 90.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε υπηρεσία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης