Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Προς νέα παράταση για τη ρύθμιση οφειλών; - Αύριο (3/1) εκπνέει κανονικά η προθεσμία

ΔΕΗ: Προς νέα παράταση για τη ρύθμιση οφειλών; - Αύριο (3/1) εκπνέει κανονικά η προθεσμία
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Έθνος», υπάρχει μια σιωπηρή παράταση έως τις 6 Ιανουαρίου 2017
Αύριο (3/1/2017) εκπνέει η νέα παράταση που είχε δώσει η ΔΕΗ ώστε οι οφειλέτες να υπαχθούν στο πρόγραμμα ρύθμισης των οφειλών τους, χωρίς προκαταβολή έως και 36 δόσεις, αποφεύγοντας τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Έθνος», υπάρχει μια σιωπηρή παράταση έως τις 6 Ιανουαρίου για την ευνοϊκή ρύθμιση αποπληρωμής χρεών σε 36 δόσεις με ελάχιστη μηνιαία καταβολή τα 10 ευρώ.
Αναμένεται μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να αποφασίσει στη συνεδρίαση του την ερχόμενη Δευτέρα, 9 του μηνός, την καθιέρωση νέων κινήτρων για τη ρύθμιση των απλήρωτων λογαριασμών.
Υπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν και πελάτες, οι οποίοι έχουν κάνει χρήση παλαιότερου προγράμματος διακανονισμού.
Η πρώτη δόση καταβάλλεται με την ρύθμιση ενώ για τους πελάτες που είναι οι ενταγμένοι στο Μητρώο ευάλωτων πελατών, η κάθε δόση δεν ξεπερνά το 25% του συνόλου ενός διμηνιαίου λογαριασμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης