Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλοι Μαξίμου: Έτοιμη η κυβέρνηση να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, αν το ίδιο αποφασίσει η Τουρκία

Κύκλοι Μαξίμου: Έτοιμη η κυβέρνηση να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, αν το ίδιο αποφασίσει η Τουρκία
"Η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός εργάζεται εντατικά ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό", σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές
Προ των ιστορικών της ευθυνών θέτει η Αθήνα την Άγκυρα,  με την ελληνική κυβέρνηση να δηλώνει έτοιμη να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει η τουρκική πλευρά.
Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον τούρκο πρόεδρο εφόσον η άλλη πλευρά εμφανιστεί έτοιμη να συζητήσει αποκλειστικά και μόνο τη διεθνή διάσταση του Κυπριακού προβλήματος στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, των διεθνών κανόνων και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
Όπως αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, «η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός εργάζεται εντατικά και θα εργάζεται ως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσκεψη της Γενεύης ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει η τουρκική πλευρά».

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης